Despre Noi

Atuurile biroului de traduceri autorizate:

APELAȚI CU ÎNCREDERE LA SERVICIILE NOASTRE!

Traducători specializați

Fiecărui traducător / interpret îi sunt desemnate numai acele proiecte care corespund experienței și competențelor sale.

Atenție la detalii

Acordăm aceeași atenție și unei comenzi de o pagină, și unei comenzi de 100 de pagini.

Traducători autorizați

Un colectiv de oameni talentați și exigenți, traducători autorizați de către Ministerul de Justiție.

Eficienți și moderni

Investiții permanente în surse de documentare, resurse hardware și aplicații software noi utilie în desfășurarea procesului de traducere.

Echipă in-house

Un accent deosebit pus pe fidelizarea clienților – echipa in house.

Traducători dedicați

Nu există lucrări sau termene refuzate: un specialist e mereu la dispoziția dumneavoastră!

Apostilă de la Haga

Aplicarea Apostilei de la Haga pe documentele românești este posibilă acum fără să mai fiți nevoiți să vă deplasați din străinătate în România.

Flexibilitate

Flexibilitate în fața solicitărilor venite din partea clienților.

Servicii internaționale

Oferim servicii de recunoaștere internațională a acteor și diplomelor românești.

Despre Echipa Noastră

1

Suntem un birou de traduceri din București, care vă oferă o multitudine de servicii, încercând satisfacerea dumneavoastră, clienții, din punct de vedere al calității acestor servicii, cât și din punct de vedere al costului lor.

2

Suntem o echipă foarte tânără, ai cărei membri au fost selectați cu atenție. Majoritatea traducătorilor și interpreților noștri lucrează în acest domeniu de mai mulți ani, dobândind o experiență de invidiat. Excelența în utilizarea și stăpânirea limbilor străine cunoscute a fost susținută și de o serie de stagii practice și schimburi universitare, desfășurate de către aceștia în țările de origine ale limbilor respective.

3

În viziunea noastră, o relație de afaceri trebuie să fie reciproc avantajoasă și de aceea nu vom fi mulțumiți până când nu vă vom satisface complet cerințele.

4

Suntem conștienți de importanța respectării termenelor de predare și de faptul că o traducere care nu este predată la timp sau este predată într-o formă inacceptabilă (cu erori de ortografie, terminologie, formatare) poate să nu-i mai fie folositoare clientului sau să îi dăuneze grav intereselor și reputației sale.

Contactați-ne!

Confidențialitatea datelor personale și a documentelor primite reprezintă o obligație morală și juridică a firmei noastre. Asteptăm să ne contactați pentru a ne comunica cerințele dumneavoastră, vă trimitem o ofertă personalizată de preț întotdeauna conformă cu necesitățile clientului.